לכבוד ה45 עוקבים
|
אתמול |
מצרכים:
250 מ”ל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (לפרווה)
2 כפות שטוחות אבקת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות שטוחות דבש
*אגוזי פקאן מסוכרים / פירורי עוגיות (לתחתית)
אופן הכנה:
-מקציפים שמנת מתוקה בקערה במשך כדקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ודבש וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה (טיפ להקצפה מוצלחת : מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 5 דקות לפני ההקצפה).
-מניחים בתחתית כוסות הגשה אגוזי פקאן מפוררים (או פירורי עוגיות) ומעל יוצקים את קרם הדבש (בעזרת כף או שקית זילוף).
-שומרים במקרר כשעה לפחות לפני ההגשה (לפני ההגשה ניתן להוסיף מעל מעט דבש). תעקבו לעוד |
|