קהילה - היצירות של אמליי23
אמליי23
20
47

לכבוד ה45 עוקבים אתמול

מצרכים:

250 מ”ל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (לפרווה)

2 כפות שטוחות אבקת אינסטנט פודינג וניל

2 כפות שטוחות דבש

*אגוזי פקאן מסוכרים / פירורי עוגיות (לתחתית)

אופן הכנה:

-מקציפים שמנת מתוקה בקערה במשך כדקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ודבש וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה (טיפ להקצפה מוצלחת : מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 5 דקות לפני ההקצפה).

-מניחים בתחתית כוסות הגשה אגוזי פקאן מפוררים (או פירורי עוגיות) ומעל יוצקים את קרם הדבש (בעזרת כף או שקית זילוף).

-שומרים במקרר כשעה לפחות לפני ההגשה (לפני ההגשה ניתן להוסיף מעל מעט דבש).
תעקבו לעוד

אנא המתן מצגת בטעינה..


1
5


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה