מתכונים מתוקים:)
|
23/05/2016 |
לפעמים אני ישלח כל שבוע אבל לפעמים כל יום הינה המתכון: 1 כוס קמח 1/2 כוס סוכר חום כהה 1/4 כוס סוכר לבן 1/3 כוס קקאו 1/4 כפית מלח 1 שקית אבקת אפייה 100 גרם שוקולד חלב 2 ביצים 1/2 כוס שמן 3/4 כוס מים פושרים 1 כפית תמצית וניל
לציפוי: 75 גרם שוקולד חלב 4 כפות חלב קמצוץ מלח אופן ההכנה: 1 מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות.
2 מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
3 יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש. לחלופין, אפשר לאפות את המאפינס שוקולד 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם.
4 מכינים את הציפוי: מחממים את החומרים במיקרוגל, 30 שניות בכל פעם ומערבבים, עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם חלק. יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין שוקולד.
|
|
מוקדש
לכולם!!! | |
|
|