קהילה - היצירות של מלכה930
מלכה930
262
4

מתכון לסופלה לחורף:) 15/11/2016

חומרים:
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
3 חלמונים
3 ביצים (גודל 2)

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד בקערה על סיר עם מים חמים (בן
מארי), עד להמסה מלאה של השוקולד.

2. מוסיפים את החמאה לקערה עד להמסה.

3. מורידים את הקערה מהסיר, ובמיקסר מערבבים את החמאה והשוקולד המומס, יחד עם הסוכר.

4. מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים כ- 30 שניות.

5. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות רק עד לקבלת מסה אחידה.

6. מחלקים לקוקוטים חד פעמיים מנייר כסף, או מסיליקון.

7. אופים בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.

מוקדש לכולם:)
24
2
647


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
05/12/2016   21:47 ak1358  2
אני כה כי מאזין ולינה
16/11/2016   15:56 ak1358  1
תודה רבה על המתכון!!!