לכבוד שבועות מתכון לעוגת גבינה!
|
31/05/2019 |
רכיבים לבסיס העוגה ולפרורים
2 ביצים 200 גרם חמאה 2.5 כוסות קמח 4\1 כוס סוכר לקצפת: 2 מיכלים של שמנת מתוקה 32% 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל 1 גביע (250 מ"ל) גבינה לבנה 5% או 9% 2 כוסות חלב איך מכינים: לבסיס העוגה: מערבבים את הקמח ואת הסוכר יחד. מוסיפים את הביצים והחמאה ומערבבים יחד עד לקבלת בצק עיסתי. לוקחים כדור קטן מהתערובת ומניחים בצד לפירורים למעל העוגה. 2. את שאר הבצק משטחים על תבנית עגולה או מרובעת מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות, ואת הכדור פורסים על תבנית נפרדת ואופים גם כן על אותו חום. אופים במשך 10 דקות עד לקבלת מראה שחום וקריספי. 3. לקצפת: לקערת ערבול מכניסים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג ומתחילים להקציף על עוצמה בינונית עד לקבלת מראה סמיך. מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה. 4. שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומפוררים עליה את הפירורים.
|
|