ספיישל מתכוני חנוכה - מתכון למטבעות שוקולד!
|
26/12/2019 |
(תודה לחתול2007 על הרעיון של היצירה!)
ברוכים הבאים למתכון השלישי במסגרת הפעילות "ספיישל מתכוני חנוכה"! אין כמו דמי חנוכה... אבל בואו לא נשכח שיש גם את המטבעות שוקולד! אז.. היום החלטתי לתת לכם מתכון פשוט יחסית, של מתכון למטבעות שוקולד! לפני שמתחילים לעבוד, כמה הבהרות חשובות: זמן העבודה הוא כרבע שעה, זמן ההכנה כרבע שעה והמתכון כשר פרווה.
הנה המתכון:
הכמות: 45 מטבעות שוקולד
המצרכים:
3 כפות קוואקר 3 כפות קוקוס טחון / קוקוס טחון קלוי קמצוץ מלח 200 גרם שוקולד מריר (ללא סוכר)
אופן ההכנה:
על מחבת יבשה קולים את הקוואקר עד גוון זהוב, מערבבים כל הזמן ונזהרים לא לשרוף. אם אתם משתמשים בקוקוס לא קלוי, קולים את הקוקוס באותה צורה לגוון זהוב עמוק. מניחים לקירור מוחלט. מערבבים את הקוואקר, הקוקוס והמלח. ממיסים את השוקולד בסר או במיקרוגל. עוצרים כל שלושים שניות ומערבבים. כשבערך שלושה רבעים מהשוקולד נמסים, מפסיקים לחמם ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. תוסיפו לשוקולד 4 כפות מתערובת הקוואקר ומערבבים. תניחו על נייר אפייה או משטח סיליקון על תבנית תנור ואז תניחו עליו ערמות בכמות של חצי כפית מהתערובת כשביניהן רווחים. משטחים את הערמות למטבעות על ידי מספר חבטות עדינות של התבנית על השיש. מפזרים על המטבעות את תערובת הקוואקר שנשארה. מעבירים למקרר עד להתגבשות השוקולד. שומרים בכלי אטום.
חג שמח!!! בתיאבון!!!
*הפעילות תמשיך ביום ראשון(= |
|