קהילה - היצירות של זואי5276
זואי5276
6
45

אתם מושלמים מיקמקים 15/01/2020

מיקמקים אתם מושלמים עשו לייקים
רציתי לעשות לכם מתכון שאתם פשוט תאהבו
תראו בעצמכם:
מצרכים למתכון (12 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה)
המאפינס
ביצה - 2 Large
שמן קנולה - 90 מ"ל, 1/4 כוס + 3 כפות.
יוגורט 3% שומן - גביע (200 גרם)
חלב - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
קמח לבן - 190 גרם, כוס + כף.
אבקת אפייה - כפית (5 גרם)
סוכר - 100 גרם, 1/2 כוס.
אבקת קקאו - 1½ כפות שטוחות - סה"כ (11 גרם)
ממרח בטעם שוקולד - כף (47 גרם)
הקישוט
שוקולד צ`יפס מריר - 12 כפיות - סה"כ (96 גרם), לפי הטעם.
שוקולד צ`יפס לבן - 12 כפיות - סה"כ (96 גרם), לפי הטעם.
12 מנות/יחידות: תלוי בגודל המאפינס.
אופן הכנת המתכון
1. לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
2. בקערה בינונית לערבב ביחד את הביצים, השמן, היוגורט והחלב באמצעות מקצף עד לקבלת תערובת אחידה. להניח בצד.
3. בקערה גדולה לערבב את הקמח עם אבקת האפייה והסוכר עד לפיזור אחיד של המצרכים.
4. לאחד בין התערובות (את תערובת הביצים אל תערובת הקמח) ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה (להיזהר מערבוב יתר).
5. לחלק את התערובת המאוחדת לשתי קערות באופן שווה.
6. להוסיף לקערה אחת מבין השתיים את אבקת הקקאו וממרח השוקולד, ולערבב עד לקבלת תערובת שוקולדית אחידה.
7. להניח עטרות נייר בתבנית מאפינס וכל אחת מהתערובות לשים בשקית זילוף נפרדת. למלא את השקעים עד ל- 3/4 מהגובה (המאפינס מעט תופחים. קודם למלא את התערובת הבהירה ולאחר מכן למלא מהתערובת השוקולדית - לזלף כל פעם 3-4 יחידות מאפינס ולא את כל התבנית - כך קל יותר לקבל מאפינס חצי חצי).
8. לקשט את החלק הבהיר בשוקולד צ`יפס מריר ואת החלק השוקולדי בשוקולד צ`יפס לבן.
9. לאפות את המאפינס בתנור שחומם מראש למשך כ- 17-20 דקות. המאפינס צריכים לצאת קפיציים למגע.
10. לצנן ולהגיש - בתיאבון חיוך
טיפים וגיוונים:
1. לרגישים ללקטוז או אלו המעוניינים בגרסת פרווה - להחליף את היוגורט והחלב ב- 3/4 כוס מיץ תפוזים או חלב קוקוס. במידה והתערובת סמיכה מדי ניתן להוסיף עטד מעט מהנוזלים.
2. ניתן להשתמש בכל ממרח שוקולד שאוהבים.
3. ניתן לוותר על קישוט השוקולד צ`יפס. בנוסף, ניתן לזלף שוקולד מומס כקישוט במקום (להמיס 50 גרם שוקולד עם כפית שמן).
4. במקום שקית זילוף ניתן להיעזר בכפות.
5. ניתן לשמור את המאפינס בקופסא אטומה למשך כ- 3-4 ימים.
6. ניתן לשמור בהקפאה.
המתכון באדיבות נגה גלבוע אדמית
תגיות
אפייה עוגות שוקולד מאפינס מאפינס טעימים מאפינס לילדים מאפינס מיוחדים מאפינס מתוקים מאפינס חלביים מאפינס שוקולד עוגות אישיות אבקת קקאו שוקולד למריחה שוקולד צ`יפס עוגת שוקולד צ`יפס קינוחים מיוחדים קינוחי שוקולד מיוחדים מתכונים שילדים אוהבים עוגות לילדים קינוח שוקולד וניל בטעם שוקולד וניל



מוקדש ל מסטטיק333המושלמת

אנא המתן מצגת בטעינה..


8
3
58


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
12/01/2021   17:06 תותSתות  3
זה מושלםםם
28/12/2020   13:28 יאירXרמי  2
אהבתי לייק ועוקב
16/01/2020   17:29 חלב25  1
לייק