מתכון למאפינס ליום העצמאות❤
|
29/04/2020 |
היי בנדנות❤ מה נשמע?, היום אני הולכת להראות לכם מתכון למאפינס במיוחד ליום העצמאות, מקווה שתאהבו ובואו נתחיל: מרכבים: 60 מ"ל חלב 120 גרם חמאה 3 ביצים 130 גרם (חצי כוס ועוד 2 כפות) סוכר כפית תמצית וניל 200 גרם (כוס ועוד 8 כפות) קמח 1/2 1 כפיות אבקת אפייה קורט מלח לקרם החמאה: 260 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר 400 גרם (4 שקיות) אבקת סוכר כפית תמצית וניל צבע מאכל כחול, עדיף ג'ל אופן ההכנה: 1. בסיר קטן מחממים את החלב, וממיסים בו את החמאה. מצננים מעט.
2. מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת החלב והחמאה, וממשיכים להקציף כחצי דקה.
3. מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מעבירים לתבניות הקאפקייקס, ממלאים עד 2/3 הגובה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 20 דקות. מצננים.
5. מכינים קרם חמאה: מקציפים את החמאה במיקסר למשך 3 דקות. מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר, וממשיכים להקציף עוד 3 דקות.
6. מחלקים את התערובת לחצי, ומוסיפים לחצי אחד מעט צבע מאכל כחול. מעבירים את 2 התערובות (הלבנה והכחולה) ל-2 שקי זילוף, ומזלפים מעל הקאפקייקס. מקשטים בסוכריות, פרחי סוכר, דגלוני ישראל, או כל מה שאתם אוהבים, ושומרים במקרר עד ההגשה. זהו. מקווה שאהבתם, בהמשך היום יעלו עוד מתכונים, ואני מה זה מתרגשת כי מחר היום הולדת שלי במיקמק לא לשכוח! לכל מי שבאה, מי שרק עכשיו רואה שיש לי יום הולדת שידפדף בכמה היצירות שלי ויראה, כל הפריטים כתובים שם. ביוש לבנתיים ❤
|
|
מוקדש
ל גנבעגניות, כולם❤ | |
|
|