שיעור בישול
|
10/01/2021 |
היושים לכולם!!!!! מה קורה ? איזה באסה שיש עוד סגר אני היום יעשה לכם שיעור בישול אני ממש אוהבת לבשל ולאפות מה לא ?!? עוגות , שקשוקה , סלטים , ועוד ... אז אני חיפשתי וחיפשתי מה לעשות לכם ... ובשיעור בישול של היום אנחנו נכין ... עוגיות שוקולד !!! יאמיי
מצרכים : 250 גרם שוקולד ( לא משנה איזה שוקולד ) 250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה 300 גרם פתי בר ( או פתי בר שוקולד או פתי בר וניל , זה לא ממא משנה ) לציפוי : או קוקוס או סוכריות אופן הכנה שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה. בינתיים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולא אחידות. מוסיפים את הביסקוויטים השבורים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב. מצננים במשך 30 דקות במקרר, על מנת שהתערובת תתמצק מעט ויהיה אפשר לגלגל לכדורים. בעזרת כפית מוציאים פיסות מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדורים. טובלים את הכדורים בקוקוס טחון ומעבירים לצלחת הגשה. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה. בינתיים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולא אחידות. מוסיפים את הביסקוויטים השבורים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב. מצננים במשך 30 דקות במקרר, על מנת שהתערובת תתמצק מעט ויהיה אפשר לגלגל לכדורים. בעזרת כפית מוציאים פיסות מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדורים. טובלים את הכדורים בקוקוס טחון ומעבירים לצלחת הגשה. מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 1 שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל. 2 מוסיפים שמנת ומלח וממיסים יחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3 בינתיים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולא אחידות. 4 מוסיפים את הביסקוויטים השבורים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב. 5 מצננים במשך 30 דקות במקרר, על מנת שהתערובת תתמצק מעט ויהיה אפשר לגלגל לכדורים. 6 בעזרת כפית מוציאים פיסות מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדורים. 7 טובלים את הכדורים בקוקוס טחון ומעבירים לצלחת הגשה.
אז זה הפעם היצירה שלי מקווה שאהבתם ותספרו לי בתגובות איך יצא אוהבת מלא בוסי676
|
|