אופים עם... מיקמקשהואש
|
17/01/2021 |
היי מיקמקים, היום התחשק לי להכין עוגיות עם חברה, אז מצאתי מתכון באינטרנט של עוגיות אמסטרדם של רון יוחננוב אתם יכולים לחפש את זה באינטרנט ואתם יכולים לקרוא כאן: ***מצרכים*** 150גרם סוכר לבן 50 גרם סוכר חום (עדיף דחוס אבל זה לא משנה) 100 גרם חמאה רכה (לחתוך לקוביות ובנתיים להכין את שאר המצרכים) 2 ביצים כפית של תמצית וניל או מחית וניל 60 גרם קקאו 200 גרם קמח לבן כפית אבקת אפיה (אפשר גם במקום הקמח הלבן קמח תופח ואז לא צריך אבקת אפיה) כפית סודה לשתיה 150 גרם שוקולד צי'פס לבן ואם אין אז קוביות שוקולד לבן ואם גם את זה אין אז אפשר ממרח שוקולד שאתם אוהבים (כמה אפשרויות? וואו) ***אופן ההכנה*** מחממים תנור ל-180 מעלות מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה (זה נראה כמו האח קיי באנגלית) את הסוכר החום הלבן והחמאה, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסים לקערה את הביצים הווניל שממשיכים לערבב במיקסר. מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את הבצק להתערבות במקרר, כחצי שעה לפחות. ועכשיו מכינים את צורת העוגיות: עבור כל עוגיה מגלגלים שני כדורים מתערובת הבצק- התחתון במשקל 25 גרם, והעליון 10 גרם.(לא ממש חייב לשקול אפשר לפי העין, אבל תדעו לא לעשות גדול מדי כי הם ממש גדלות בתנור) על גביית התבנית עם נייר אפיה מעל משטחים את הכדור הראשון, במרכזו מניחים את השוקולד ששמרנו, משטחים את הכדור השני מעליו ומעדקים את הקצוות. ***זמן האפייה*** אופים 10 עד 12 דקות בתנור, לאחר מכן כדאי לתת להן להתקרר טיפה. מוכנים לזה??? החלק הכפי פה! אוכלים את העוגיות!!! (אפשר לאכול אתן ישר שהן יוצאות מהתנור, ושהן חמות)
***כל הזכויות שמורות לרון יוחננוב***
|
|
מוקדש
ל מימילו24 | |
|
|