שיעור בישול
|
20/01/2021 |
היוש חברים ! מה קורה ? אז שלשום אני הכנתי לי ולמשפחה שלי שקשוקה ממש טעימה ! . שהיא ממש חמה וטובה לחורף !. אני רציתי להעלות את המתכון הסודי והטעים שלי אתמול אבל לא הספקתי . אז אתם מוכנים להכין את השקשוקה הטעימה ביותר שאכלתם ? לפני שנתחיל , תבקשו מאדם מבוג שאהיה איתכם בזמן שאתם מבשלים , עם אתם לא אוהבים את אחד המצרכים או שאן לכם אותו בבית אתם לא חייבים לשים אותו .עם יש משהו שאתם לא יודעים איך הוא נראה , הכנתי מצגת שבה יש את כל המצרכים ואיך הם נראים. אז בואו נתחיל
מצרכים : 1 בצל סגול חתוך 2 שיני שום קטוש ( אלו שמגיעים באריזה וששמים במקפיא ) 3. ביצים ( כמה שאתם רוצים ) 4. רוטב עגבניות מקופסת שימורים ( אפשר גם לחתוך עגהניות רגילות , אבל אני אוהבת מקופסת שימורים ) 5. שמן זית 5. אורגנו 6. פפריקה מתוקה ( למי שממש אוהב חריף שיסים פפריקה חריפה ) 7. פלפל שחור 8. רסק עגבניות של שופרסל ( קטן ) הוראות הכנה : 1. קוצצים את הבצל הסגול 2. כשמסיימים לקצוץ לוקחים מחבת , שמים על הכירים ומדליקים אש 3. שמים שמן זית 4. שמים את הבצל החתוך ומערבבים 5. כשהבצל נראה זהוב , שמים את הרוטב עגבניות והרסק עגבניות 6. שמים שום קטוש , מרסקים אותו ומערבבים 7. שמים קצת פלפל שחור ומערבבים 8. שמים אורגנו ( לפי העין , כל אחד והטעם שלו ) ומערבבים 9. שמים פפריקה מתוקה / חריפה ממש ממש טיפה ומערבבים 10 . כשהרוטב מבעבע שמים את הביצים . 11 . כשהביצים נראות כמו ביצת עין , סוגרים את האש , ומתחילים לאכול .
מקווה שאהבתם , אני כבר מחכה לשיעור בישול הבא , יש לי כבר רעיון מה נכין . ותספרו לי עם אהבתם ! |
|