ט"ו בשבט שמח!
|
26/01/2021 |
היי לכולם! אתם מאמינים שכבר ט"ו בשבט? אני עוד לא, בשבילי טו בשבט זה הזמן להירגע מהלחץ של כל המבחנים לפני סוף המחצית ולבלות עם המשפחה! אני ממש אוהבת את טו בשבט ולא סובלת מישמשים מיובשים מה אתם מעדיפים פירות יבשים או פירות טריים? מוזמנים לרשום לי בתגובות אז לכבוד טו בשבט מצאתי מתכון ממש חמוד וחשבתי להעלות לכם אותו אז בלי עיקובים מיותרים המתכון המדובר: __________________________________________________________________ עוגת סילאן אגוזים וקינמון: מצרכים:
2 ביצים
2 כפות גדושות (35 ג') סוכר
שליש כוס (66 ג') שמן
שליש כוס (66 ג') סילאן
חצי כוס (120 מ"ל) מים חמימים (לערבב רבע כוס מים רותחים+ רבע כוס מים רגילים)
כוס (140 ג') קמח תופח
כפית שטוחה (4 ג') אבקת קינמון
שליש כוס (35 ג') אגוזים קצוצים/טחונים אופן הכנה:
-מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את הביצים עם הסוכר (ידנית או במיקסר). מוסיפים שמן, סילאן ומים חמים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, אבקת קינמון ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להמנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה). בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
-מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש. __________________________________________________________________ וזהו אז שיהיה לכולנו חג טו בשבט שמח ונקווה שהשנה ישאר לי הרבה אננס:) Love you ❤️ (תמונת היום?,פליזזז)
|
|