ספיישל יום האם- קרפ
|
08/03/2021 |
היי מקמקונים יקרים, מי אמר קרפ ולא קיבל? אז היום אני מביאה מתכון לקרפ.
מצרכים: כוס קמח כוס חלב כפית סוכר קמצוץ מלח
מצרכים למילוי: שוקלד נוטלה \ ממרח אגוזי לוז ותמרים\ ממרח תמרים אורגני. בננה( מי שלא אוהב ביחד אז לא חייב)
אופן הכנה: מערבבים את כל הצרכים ( לא את המצרכים למלוי) עד שמגיע מרקם נוזלי עם זה לא נוזלי להוסיף עוד חלב. שמים שמן על מחבת ומחממים . שופכים עד מהבלילה עד שזה מגיע לקצוות של המחבת ולסובב את המחבת. לאחר שתי דקות עם תרבד טיפונת הופכים את הקרפ ( לא הופכים עד הסוף). לאחר 5 דקות על אש בינונית הופכים את הקרפ לאחר מיכן שמם אותו על צלחת בערך באורך של המחבת. שמים ממרח נוטלה - ממרח אגוזי לוז ותמרים\ ממרח תמרים אורגני על חצי מהקרפ ועל רבע מהקרפ חותכים חתיכות של בננה ( לא חובה מי שלא אוהב). לאחר שעשינו את כל המהלכים הללו מקפלים את הקרפ לחצי ואז לרבע.
ובתיאבון
|
|