עוגיות שוקולד בציפוי סוכר דק
|
20/03/2021 |
מרכיבים 2 כוסות סוכר
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית מים חמים
200 גרם שוקולד מריר מגורר דק או טחון
1 ביצה
כפית קקאו
2 וחצי כוסות קמח
125 גרם חמאה
הוראות הכנה:
01. מערבבים יחד את החמאה וכוס ושליש מהסוכר.
02. nbsp;ממיסים את הסודה לשתיה במים החמים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את הביצה והשוקולד ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, מתקבל בצק קשה מאד.
03. יוצרים 5 גלילים ועוטפים בניילון, שמים במקרר לחצי שעה.
04. פורסים את הגלילים לפרוסות ושמים על נייר אפיה, מפזרים על העוגיות את יתרת הסוכר.
05. nbsp;אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות. אם התנור חזק, מומלץ לאפות שבע דקות כדי לוודא שלא נשרף.
|
|
מוקדש
לכול_העוקבים | |
|
|