ספיישל מסביב לעולם- #3!!!
|
03/05/2021 |
היי בשלנים ובשלניות! כאן אמה וקרמבול:) כמו שכבר הבנתם, היום השבוע השלישי של הספיישל מסביב לעולם! המדינה שלנו הפעם היא..... איטליה! קרמבול: חלום שלי לבקר שם.. אפילו יותר מיוון! אמה: גם שלי!! יואו איך אני אוהבת את איטליה! ------ וכמובן מה מסמל יותר איטליה, מאשר.. פיצה!!!! לפני שמתחילים,הערה חשובה ביותר- לבקש עזרה מההורים בחלקים המסוכנים של התנור והסכין!! מצרכים: בצק: 2 כוסות קמח 1 כף שמרים נמסים 1 כפית סוכר ¼ כפית מלח 1 כף שמן זית 1½ כוסות מים פושרים
רוטב עגבניות: קופסא קטנה של רסק עגבניות 1 כפית אורגנו מעט פלפל ¼ כפית מלח ¼ כפית סוכר
תוספות: גבינה מגורדת תוספות לבחירתכם(תירס,פטריות,זיזים...) ציוד: קערה גדולה קערה קטנה כף כפית תנור-תבנית מרופדת שנייר אפייה אופן ההכנה: 1.מערבבים את החומרים לבצק,ולשים אותו היטב עד שיתקבל כדור גמיש. 2.נותנים לבצק לתפוח במקום חמים במשך כשעה עד שיכפיל (לפחות) את הנפח שלו (פי 2). 3.לאחר שהבצק תפח,מחמצים תנור אפייה לחום של כ-℃200. 4.שמים בתבנית נייר אפיה ומשמנים אותו בשמן זית. על זה משטחים את הבצק. 5.בקערה קטנה מערבבים את החומרים של הרוטב עגבניות,ומורחים על הבצק. 6.מפזרים מלמעלה את הגבינה המגורדת ואת התוספות שבחרתם. 7.אופים בתנור כ-10-12 דקות(בחום של כ-℃200). בתיאבון!! הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא! שתפו בתגובות!! -----------------------------------------
הידעתם? הפיצה נוצרה משאריות. פעם,לפני שהיו צלחות,העשירים היו אוכלים על הבצק אפוי. וכאשר היו מסיימים לאכול היו זורקים לפל והעניים החו אוכלים את מה שנשאר,שזה בצק עם רוטב! --------------------------------------------------- הכנתם? רוצים להראות לנו איך יצא? אנחנו נשמח! צלמו,תעלו לקהילה,תייגו בכותרת #מטבחשלמיקמק ואולי תזכו בהקדשה! **לא לשכוח להקדיש לנו שנוכל לראות:) _________ הכנתם? רוצים להראות לנו איך יצא? אנחנו נשמח!! צלמו,תעלו לקהילה,תייגו בכותרת #מטבחשלמיקמק ואולי תזכו בהקדשה! **לא לשכוח להקדיש לנו שנוכל לראות:) אם אהבתם נשמח עם תעקבו: אמהמלכה11
קרמבול1 ____
*אין להעתיק יצירה זו *לעוד תוכן מוזמנים לעקוב(: ©כל הזכויות שמורות לאמהמלכה11 ו-קרמבול1-בישוליחד
|
|
מוקדש
לכל_מי_שאוהב_את_איטליה_;) | |
|
|