קהילה - היצירות של בישוליחד
|
|
רוגלך + פלוס מאלווח I מתכון מעורבב :)
|
26/08/2021 |
היי בשלנים ובשלניות! כאן אמה וקרמבול :) מתוק? מלוח? מה אתם מעדיפים?? קשה לכם להחליט? אז זה המתכון המושלם שמשלב גם מתוק וגם מלוח!! קבלו את הרוגלווח!! מה זה אתם שואלים? שילוב של רוגלך ומלוואח כמובן! אמה: אני אוהבת רוגלך,אבל אני לא אוהבת שמורחים עליהם חמאה במאפיות ולכן הרוגלך האלו בול בשבילי!! גם קל,וגם טעים! קרמבול: לי אישית אין בעיה עם אף אחד מהם, לא רוגלך ולא מלאווח- אני אוהבת מאוד את שניהם, לכן אני סופר ממליצה על המתכון הזה ומבטיחה לכם שהוא הקינוח האולטימטיבי לכל דבר!! אמה וקרמבול: אה וקבלו טיפ,תשתו את זה עם שתייה חמה או חלב:) *שימו לב-אנחנו הכנו את הרוגלך המתוק:) רוצים להכין יחד איתנו? מעולה! תעלו על סינרים ובואו נתחיל! ---------------------- רמת קושי: קל כמות: 15-20 רוגלכים לפני שמתחילים-שימו לב: הכנת הרוגלך כרוכה בשימוש בתנור-לכן בחלק זה היעזרו במבוגר! מצרכים: 4 עיגולי מלוואח קרים ויציבים *כ-15 דקות הפשרה,מרכז העיגולים יכול להיות קפוא מעט למילוי מלוח: 2/3 כוס גבינה צהובה מגוררת אפשרות: 1 כפית תימין או אורגנו קצוץ למילוי מתוק: 2/3 כוס ממרח שוקולד או ממרח שוקולד אגוזים אפשרות: להוסיף שוקולד ציפס
ציוד: כף/סכין (למריחה) צלחת סכין לחיתוך תנור תבנית מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור ל-200 מעלות(לא במצב טורבו!) ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים עליו את עלי המלוואח כך שיגיעו לעובי של 2 מ"מ. 3. מפזרים על העיגולים את הגבינה הצהובה ומוסיפים את התבלין*(למי שמתחשק מלוח) או את ממרח השוקולד(למי שמתחשק מתוק) *התבלין הוא לא חובה,הוא אפשרות הוספה 4. חותכים את העיגולים ל-8 משולשים,מגלגלים כל משולש ומניחים בתבנית(שומרים על מרחקשל כ-1 ס"מ בין היחידות). *שיטת העבודה של החיתוך: חותכים כמו פיצה-חותכים לרבעים וכל רבע חוצים לשניים *שיטת העבודה של הגלגול: מגלגלים כל משולש מהחלק המעוגל אל הקודקוד 5. אופים כ-20 דקות עד הזהבה. 6. מוציאים,מצננים קלות ומגישים:) בתיאבון!シ -------------------------------- *תודה/קרדיט לפגישתעוזרת על הרקע:) --------------------------------
הכנתם? רוצים להראות לנו איך יצא? אנחנו נשמח! צלמו,תעלו לקהילה,תייגו בכותרת #מטבחשלמיקמק ואולי תזכו בהקדשה! **לא לשכוח להקדיש לנו שנוכל לראות:) _
אם אהבתם נשמח עם תעקבו: אמהמלכה11
קרמבול1 __
*אין להעתיק יצירה זו *לעוד תוכן מוזמנים לעקוב(: ©כל הזכויות שמורות לאמהמלכה11 ו-קרמבול1-בישוליחד
|
|
מוקדש
ל פגישתעוזרת, 1סיגלית54, ריילה6, נתנאליאג99, קשת6393, סתיו2125, רינה3323, מיה56476, בסי115, טירנוזי, מ | |
|
|
|
|
|
246
|
|
|
|
|
|
|
|
|
28/09/2021 09:00 |
מאיהיפה84 |
18 |
הכנתי ויצא מושלם |
|
|
|
|
|
27/09/2021 15:44 |
מאיהיפה84 |
17 |
מכינה היום ומעלה לקהילה |
|
|
|
|
|
12/09/2021 21:10 |
הילה1494 |
16
|
איך באלי עכשיו שוקולד!_! |
|
|
|
|
|
10/09/2021 20:06 |
מאיהיפה84 |
15 |
יאמי! |
|
|
|
|
|
01/09/2021 17:24 |
אירה400 |
14 |
בישוליחד אני מתה עליך את מהממת!! |
|
|
|
|
|
31/08/2021 22:02 |
זבוני4341 |
13
|
רוגלווחחח וואוווו זה גאונייי!! גאונותת :) עיצוב מהמםם ^^ יואווו זה נראה טובבב D: בתיאבוןן ! שמרו לי חלק XD |
|
|
|
|
|
29/08/2021 13:06 |
קשת6393 |
12 |
וואייי נראה מהמםם! .(וטעים:) תודה על ההקדשה! |
|
|
|
|
|
29/08/2021 11:27 |
אנההמלכה55 |
11
|
מהמםםם נראה מושלם!! |
|
|
|
|
|
28/08/2021 22:31 |
הארי1297 |
10 |
תוכלי לעשות עוד מתכונים צימחוניים? |
|
|
|
|
|
28/08/2021 20:24 |
ריביולי58 |
9
|
יאיי רוגלך! זה נראה כלכך טעים(: |
|
|
|
|
|
28/08/2021 14:25 |
1סיגלית54 |
8
|
נמנממנמנמ תודההההה תודה על ההקדשהה |
|
|
|
|
|
27/08/2021 23:32 |
181יעלר1 |
7 |
יאמי |
|
|
|
|
|
26/08/2021 15:10 |
7אבולי |
6
|
וואיייי רוגלווח!!!! נשמע כזה טעיםםם:) זה מגרה אותי בא לי עכשיו להכין |
|
|
|
|
|
26/08/2021 13:37 |
נתנאליאג99 |
5
|
ייאא נראה מזה טעיםםםם! מתה כבר להכין... תודה על ההקדשה:) |
|
|
|
|
|
26/08/2021 13:27 |
האחיות63 |
4
|
מגניבבב |
|
|
|
|
|
26/08/2021 13:01 |
פנדה10031 |
3
|
היי אני נורא אבל נורא אשמח למתכון ללביבות תודה באהבה פנדה |
|
|
|
|
|
26/08/2021 12:29 |
ריילה6 |
2
|
תודה על ההקדשה |
|
|
|
|
|
26/08/2021 12:20 |
777מיקלוש |
1 |
וואו יפה, מגרה ממש. |
|
|
|
|
|
|
|