קהילה - היצירות של בישוליחד
בישוליחד
54
245

רוגלך + פלוס מאלווח I מתכון מעורבב :) 26/08/2021

היי בשלנים ובשלניות!
כאן אמה וקרמבול :)
מתוק? מלוח? מה אתם מעדיפים??
קשה לכם להחליט? אז זה המתכון המושלם שמשלב גם מתוק וגם מלוח!!
קבלו את הרוגלווח!!
מה זה אתם שואלים? שילוב של רוגלך ומלוואח כמובן!
אמה: אני אוהבת רוגלך,אבל אני לא אוהבת שמורחים עליהם חמאה במאפיות ולכן הרוגלך האלו בול בשבילי!!
גם קל,וגם טעים!
קרמבול: לי אישית אין בעיה עם אף אחד מהם, לא רוגלך ולא מלאווח- אני אוהבת מאוד את שניהם,
לכן אני סופר ממליצה על המתכון הזה ומבטיחה לכם שהוא הקינוח האולטימטיבי לכל דבר!!
אמה וקרמבול: אה וקבלו טיפ,תשתו את זה עם שתייה חמה או חלב:)
*שימו לב-אנחנו הכנו את הרוגלך המתוק:)
רוצים להכין יחד איתנו? מעולה!
תעלו על סינרים ובואו נתחיל!
----------------------
רמת קושי: קל
כמות: 15-20 רוגלכים
לפני שמתחילים-שימו לב:
הכנת הרוגלך כרוכה בשימוש בתנור-לכן בחלק זה היעזרו במבוגר!
מצרכים:
4 עיגולי מלוואח קרים ויציבים
*כ-15 דקות הפשרה,מרכז העיגולים יכול להיות קפוא מעט
למילוי מלוח:
2/3 כוס גבינה צהובה מגוררת
אפשרות: 1 כפית תימין או אורגנו קצוץ
למילוי מתוק:
2/3 כוס ממרח שוקולד או ממרח שוקולד אגוזים
אפשרות: להוסיף שוקולד ציפס

ציוד:
כף/סכין (למריחה)
צלחת
סכין לחיתוך
תנור
תבנית מרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות(לא במצב טורבו!) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים עליו את עלי המלוואח כך שיגיעו לעובי של 2 מ"מ.
3. מפזרים על העיגולים את הגבינה הצהובה ומוסיפים את התבלין*(למי שמתחשק מלוח) או את ממרח השוקולד(למי שמתחשק מתוק)
*התבלין הוא לא חובה,הוא אפשרות הוספה
4. חותכים את העיגולים ל-8 משולשים,מגלגלים כל משולש ומניחים בתבנית(שומרים על מרחקשל כ-1 ס"מ בין היחידות).
*שיטת העבודה של החיתוך:
חותכים כמו פיצה-חותכים לרבעים וכל רבע חוצים לשניים
*שיטת העבודה של הגלגול:
מגלגלים כל משולש מהחלק המעוגל אל הקודקוד
5. אופים כ-20 דקות עד הזהבה.
6. מוציאים,מצננים קלות ומגישים:)
בתיאבון!シ
--------------------------------
*תודה/קרדיט לפגישתעוזרת על הרקע:)
--------------------------------

הכנתם? רוצים להראות לנו איך יצא?
אנחנו נשמח!
צלמו,תעלו לקהילה,תייגו בכותרת #מטבחשלמיקמק ואולי תזכו בהקדשה!
**לא לשכוח להקדיש לנו שנוכל לראות:)
_

אם אהבתם נשמח עם תעקבו:
אמהמלכה11

קרמבול1
__

*אין להעתיק יצירה זו
*לעוד תוכן מוזמנים לעקוב(:
©כל הזכויות שמורות לאמהמלכה11 ו-קרמבול1-בישוליחד

מוקדש ל פגישתעוזרת, 1סיגלית54, ריילה6, נתנאליאג99, קשת6393, סתיו2125, רינה3323, מיה56476, בסי115, טירנוזי, מ
18
18
246


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
28/09/2021   09:00 מאיהיפה84 18
הכנתי ויצא מושלם
27/09/2021   15:44 מאיהיפה84 17
מכינה היום ומעלה לקהילה
12/09/2021   21:10 הילה1494 16
איך באלי עכשיו
שוקולד!_!
10/09/2021   20:06 מאיהיפה84 15
יאמי!
01/09/2021   17:24 אירה400 14
בישוליחד אני מתה עליך את מהממת!!
31/08/2021   22:02 זבוני4341 13
רוגלווחחח וואוווו זה גאונייי!!
גאונותת :)
עיצוב מהמםם ^^
יואווו זה נראה טובבב D:
בתיאבוןן ! שמרו לי חלק XD
29/08/2021   13:06 קשת6393 12
וואייי נראה מהמםם! .(וטעים:)
תודה על ההקדשה!
29/08/2021   11:27 אנההמלכה55 11
מהמםםם נראה מושלם!!
28/08/2021   22:31 הארי1297 10
תוכלי לעשות עוד מתכונים צימחוניים?
28/08/2021   20:24 ריביולי58  9
יאיי רוגלך!
זה נראה כלכך טעים(:
28/08/2021   14:25 1סיגלית54  8
נמנממנמנמ תודההההה
תודה על ההקדשהה
27/08/2021   23:32 181יעלר1  7
יאמי
26/08/2021   15:10 7אבולי  6
וואיייי רוגלווח!!!! נשמע כזה טעיםםם:)
זה מגרה אותי בא לי עכשיו להכין
26/08/2021   13:37 נתנאליאג99  5
ייאא נראה מזה טעיםםםם! מתה כבר להכין... תודה על ההקדשה:)
26/08/2021   13:27 האחיות63  4
מגניבבב
26/08/2021   13:01 פנדה10031  3
היי אני נורא אבל נורא אשמח למתכון ללביבות תודה באהבה פנדה
26/08/2021   12:29 ריילה6  2
תודה על ההקדשה
26/08/2021   12:20 777מיקלוש  1
וואו יפה, מגרה ממש.