קהילה - היצירות של אגם88882
|
|
#מתכון 2- פיצה ביתית.
|
09/01/2022 |
שלומ שלום אהובים ♥
אז היום יום ראשון! ומי שזוכר לפני חודשיים פתחתי פינה חדשה של כל יום ראשון מתכונים, אבל ואו העלתי רק אחד בגלל כל העומס. והנה עכשיו המתכון מספר 2 ישתדל בעז"ה להעלות כל שבוע ביום שלישי! והמתכון שלנו היום הואאאאאא: פיצה ביתית!
ו אז אני יתן לכם את המתכון כדי שתוכלו להכין גם נמנמ: מצרכים לבצק (ל-2 פיצות גדולות בתבנית תנור או ל-8-6 אישיות): 500 גרם קמח ייעודי לפיצה 20 גרם שמרית או 2 כפיות שמרים יבשים כף סוכר 280 מ"ל מים חמימים 1 כף מלח 2 כפות שמן זית לרוטב עגבניות: 1 קופסת שימורי עגבניות איכותיים 3 כפות שמן זית 2 שיני שום כתושות 1/2 כף אורגנו יבש (לא חובה) מלח ופלפל שחור 1 כף מחית עגבניות מיובשות או רסק עגבניות 1/4 כוס (60 מ"ל) מים לתוספות: 200 גרם מוצרלה או עמק מגורר גבינות מסוגים שונים כחולות, עיזים ופטה זיתים, תירס, פלפל קלוי, פרוסות חציל מטוגנות, בצל מטוגן, פטריות, אנשובי, טונה, סרדינים אופן ההכנה 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים יחד. אני יודעת שתמיד אומרים לא לערבב את המלח מהתחלה וגם להוסיף מים רק אחרי ערבול. אבל האמת שכל הכללים האלה נכונים למי שלש בצק בידיים. במיקסר הכל קורה מהר והלישה אחידה. לשים במשך 7 דקות. לא פחות. זה חשוב להתפתחות הבצק. 2. מכסים את הקערה בניילון או מגבת ומתפיחים כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח. 3. מכינים את הרוטב: מחממים סיר קטן עם שמן זית ומטגנים שום עם אורגנו. כשעולה ריח מוסיפים את העגבניות ומטגנים 5 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ורסק עגבניות ומערבבים, מוסיפים את המים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות. מוסיפים מים במידת הצורך. 4. מחממים תנור ל-250 מעלות ומניחים בה לבנת אפייה או תבנית תנור הפוכה. 5. מרכיבים את הפיצה ואופים: מרדדים את הבצק בגודל הרצוי, מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים גבינה ותוספות ושולחים לתנור 8 דקות מספיקות בדרך כלל. -בתאבון- ♥ 1
שלומ שלום אהובים ♥ סוף סוף סיימתי זום אוככ מתיש XD אז היום יום שלישי! ומי שזוכר לפני חודשיים פתחתי פינה חדשה של כל יום שלישי מתכונים, אבל ואו העלתי רק אחד בגלל כל העומס. והנה עכשיו המתכון מספר 2 ישתדל בעז"ה להעלות כל שבוע ביום שלישי! והמתכון שלנו היום הואאאאאא: פיצה ביתית! אני ואמא שלי ממש פתחנו סניף של אפיה בבית כל יום קבוע אני מכינה איתה משהו בין אם זה עוגה, או ארוחת ערב, צהריים, לא יודעת כל מני XD והיום הכנו פיצושש ♥ אז אני יתן לכם את המתכון כדי שתוכלו להכין גם נמנמ: מצרכים לבצק (ל-2 פיצות גדולות בתבנית תנור או ל-8-6 אישיות): 500 גרם קמח ייעודי לפיצה 20 גרם שמרית או 2 כפיות שמרים יבשים כף סוכר 280 מ"ל מים חמימים 1 כף מלח 2 כפות שמן זית לרוטב עגבניות: 1 קופסת שימורי עגבניות איכותיים 3 כפות שמן זית 2 שיני שום כתושות 1/2 כף אורגנו יבש (לא חובה) מלח ופלפל שחור 1 כף מחית עגבניות מיובשות או רסק עגבניות 1/4 כוס (60 מ"ל) מים לתוספות: 200 גרם מוצרלה או עמק מגורר גבינות מסוגים שונים כחולות, עיזים ופטה זיתים, תירס, פלפל קלוי, פרוסות חציל מטוגנות, בצל מטוגן, פטריות, אנשובי, טונה, סרדינים אופן ההכנה 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים יחד. אני יודעת שתמיד אומרים לא לערבב את המלח מהתחלה וגם להוסיף מים רק אחרי ערבול. אבל האמת שכל הכללים האלה נכונים למי שלש בצק בידיים. במיקסר הכל קורה מהר והלישה אחידה. לשים במשך 7 דקות. לא פחות. זה חשוב להתפתחות הבצק. 2. מכסים את הקערה בניילון או מגבת ומתפיחים כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח. 3. מכינים את הרוטב: מחממים סיר קטן עם שמן זית ומטגנים שום עם אורגנו. כשעולה ריח מוסיפים את העגבניות ומטגנים 5 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ורסק עגבניות ומערבבים, מוסיפים את המים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות. מוסיפים מים במידת הצורך. 4. מחממים תנור ל-250 מעלות ומניחים בה לבנת אפייה או תבנית תנור הפוכה. 5. מרכיבים את הפיצה ואופים: מרדדים את הבצק בגודל הרצוי, מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים גבינה ותוספות ושולחים לתנור 8 דקות מספיקות בדרך כלל. -בתאבון- ♥
|
|
מוקדש
ל #פינת-הבישול | |
|
|
|
|
|
219
|
|
|
|
|
|
|
|
|
27/01/2022 16:45 |
לב6741 |
10 |
אין יותר טוב מפיצה ביתית, חמה בעבודת יד♥️ |
|
|
|
|
|
21/01/2022 10:54 |
rialti |
9
|
וואי, הפיצה הכי טעימה שהכנתי בחיים שלי!!! נתתי לייק ועוקב. פשוט מושלמת את!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
20/01/2022 16:21 |
פנטזיה31 |
8
|
פיצההה |
|
|
|
|
|
13/01/2022 12:42 |
קסם780 |
7 |
ניסיתי ויצא נדירררר מושלם חולה עלייך!!! אני מעריצה שלך מאז שפתחת את הקהילה!! אשמח אם תעקבי אחרי גם זה יהיה כבוד גדול בשבילי!!!!!! |
|
|
|
|
|
12/01/2022 22:51 |
הדסה1317 |
6 |
יההה את מלכה תודהה |
|
|
|
|
|
10/01/2022 16:07 |
אגם88882 |
5 |
פשוט חשבתי להעלות ביום שלישי ואז קלטתי |
|
|
|
|
|
10/01/2022 16:03 |
אגם88882 |
4 |
בטעות נשלח פעמים:) |
|
|
|
|
|
10/01/2022 10:19 |
78אובה |
3 |
מדהים אכנתי וזה פשוט יצא מושלם חולה עליך עוקבת נתתי לייק |
|
|
|
|
|
10/01/2022 09:52 |
בוגי2158 |
2
|
בוקר טוב אגם, יש סיכוי גדול שאני אמליץ לאימא שלי להכין את זה תודה. |
|
|
|
|
|
10/01/2022 09:28 |
תותי12132 |
1 |
את מהממת תקשיבי |
|
|
|
|
|
|
|