קהילה - היצירות של בישוליחד
בישוליחד
54
245

מתכון לראגו עדשים טבעוני. 17/02/2022

היי בשלנים ובשלניות!
כאן ניצן (וגלידה) ביצירה חדשה!
היום הבאנו לכם מתכון טבעוני של אאכן עדשים!
אתם רוצים לדעת איך להכין אותו?
אז קדימה! תעלו סינרים ובואו נתחיל!
_____________________

שימו לב! הכנת דאגו העדשים כרוכה בשימוש בכיריים! לכן בחלק זה היעזרו במבוגר!

זמן עבודה: חצי שעה
זמן הכנה: עד שעתיים
רמת קושי: כל אחד יכול
כשרות: כשר פרווה

המצרכים (6 מנות):
- חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות יצרן
- 4 כפות שמן זית
- בצל גדול, קצוץ דק
- 5 שיני שום, פרוסות
- גזר, קצוץ דק
- 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
- 5 עגבניות בשלות, קצוצות
- רבע כוס יין אדום (אופציונלי)
- 250 גרם רסק עגבניות
- כוס וחצי מים או ציר ירקות
- 5 גבעולי תימין
- חופן עלי בזיליקום
- כף מלח
- פלפל שחור גרוס
- קורט קינמון
- כוס וחצי עדשים שחורות

אופן ההכנה:
1) מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.

2) מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים עוד שתי דקות.

3) מוסיפים את העגבניות, היין, הרסק, המים, עשבי התיבול והתבלינים ומביאים לרתיחה.

4) מוסיפים את העדשים. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.

5) מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך והעדשים רכות.

6) מגישים על הפסטה.

בתיאבון (/ _ \)
( ^ . ^ )
\ > > ❤️
_______________
הכנתם? רוצים להראות לנו איך יצא?
אנחנו נשמח!
צלמו,תעלו לקהילה,תייגו בכותרת #מטבחשלמיקמק ואולי תזכו בהקדשה!
**לא לשכוח להקדיש לנו ולשלוח לנו במיקטוק כדי שנוכל לראות:)
לראות:)
---------------
אם אהבתם נשמח אם תעקבו:
ניצן5678

גלידה4188

---------------
*אין להעתיק יצירה זו
*לעוד תוכן מוזמנים לעקוב(:
©כל הזכויות שמורות לניצן5678 וגלידה4188-בישוליחד

מוקדש ל סוכריה7080, חמודה7574, גוקר77, תכלתיתה6, שלןם8, הומי100, מיקמקקוקוקו
13
6
144


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
01/03/2022   18:29 חמודה7574  6
אהבתי את זה שתוייגתי ביצירה עם מתכון לאוכל, זה נראה ממש טוב אני בטוח אכין את זה בהזדמנות!
23/02/2022   17:02 עשילא2000  5
גלידה הכנתי יצא מושלם!!!!!!
אני מתה על זהההה
23/02/2022   14:32 נויוש690  4
וואוו נשמעע ממש ממש טעיםם!!
22/02/2022   16:05 גלידה4188  3
מקווה שהמתכון יצא סבבה, זאת היציקה הראשונה שהעלתי לבישוליחד אז אני לא יודעת אם זה יצא טוב
21/02/2022   21:17 סמליתוש  2
אהבתי ממש איך את מסבירה לעומק ומפורט ממש כל הכבוד!
נראה מהמםם!!!
20/02/2022   14:09 sh12344  1
נשמע כל כך טעים!!
כבר רוצה להכין