חטיפי יוגורט קפואים
|
12/07/2022 |
רכיבים תבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30
450 גרם יוגורט בטעם טבעי (*השתמשתי ביוגורט bio)
3 כפות סירופ מייפל טבעי או דבש
חצי כפית תמצית וניל
תוספות: חצי כוס תותים טריים/קפואים קצוצים, 50 גרם שוקולד חלב/מריר/לבן קצוץ
אופן ההכנה -מערבבים בקערה את היוגורט עם מייפל/דבש ותמצית הוניל (מומלץ לטעום ולשפר מתיקות לפי הטעם).
-מרפדים תבנית בנייר אפיה, יוצקים את תערובת היוגורט ומשטחים בתבנית בגובה אחיד (חשוב שזה יהיה בעובי של חצי ס”מ לפחות).
-מפזרים מעל חתיכות תותים ושוקולד קצוץ . מכסים את התבנית ומכניסים למקפיא במשך 5-6 שעות לפחות, עד שזה קופא לגמרי.
-מחלצים מהתבנית, מסירים את נייר האפיה ושוברים לחתיכות. שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
טיפים והערות רעיונות לתוספות נוספות: אגוזי פקאן מסוכרים, שברי עוגיות/ אוראו, פטל, אננס, מנגו.
רוצים עוד מתכונים? |
|