ריבועי מנגו קפואים
|
12/07/2022 |
רכיבים תבנית אינגליש קייק חד פעמית
תערובת מנגו:
מנגו גדול קלוף חתוך לקוביות קטנות (כוס וחצי קוביות מנגו)
2 כפות מלאות יוגורט
3 כפות חלב ממותק מרוכז (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
תערובת יוגורט:
3 כפות מלאות יוגורט
2 כפות חלב ממותק מרוכז
אופן ההכנה
-טוחנים בבלנדר מוט את קוביות המנגו עם 2 כפות מלאות יוגורט ו3 כפות חלב ממותק, עד למחית. מעבירים לתבנית אינגליש קייק חד פעמית ומשטחים את התערובת.
-מערבבים בקערית 3 כפות יוגורט עם 2 כפות חלב ממותק. יוצקים מעל תערובת המנגו ובעזרת סכין מערבבים קלות עד לקבלת דוגמה של שיש בחלק העליון.
-עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום או ניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 4-5 שעות לפחות.
-לאחר שזה קופא, חותכים לקוביות ומגישים מיד.
*לאחר ההקפאה ניתן להעביר את הקוביות לכוסות הגשה (2 קוביות בכל כוס).
|
|
מוקדש
לכלהעוקביםשלי | |
|
|