קהילה - היצירות של Bluebeerry
Bluebeerry
25
61

עוגת גבינה עם תותים 12/07/2022

רכיבים
תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס”מ

300 גרם בישקוטים

לקרם גבינה/קצפת:

2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 גרם)

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס (100 ג’) סוכר

רבע כוס (60 מ”ל) חלב קר

250 גרם גבינה לבנה 9%

קפה לטבילת הבישקוטים:

כפית גדושה אבקת נס קפה

1 כפית גדושה סוכר

חצי כוס (120 מ”ל) מים חמים

חצי כוס (120 מ”ל) חלב

לקישוט: תותים פרוסים

אופן ההכנה
–מערבבים בכוס כפית גדושה אבקת נס קפה, כפית גדושה סוכר, חצי כוס מים חמים ומערבבים עד להמסה מלאה של הסוכר. מוסיפים חלב ושופכים לצלחת עמוקה.

–מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, חלב וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים באמצעות המערבל 10-15 שניות עד לאיחוד חומרים (מומלץ להכניס את השמנת 10 דקות למקפיא לפני ההקצפה).

–טובלים כמחצית מהבישקוטים בקפה משני הצדדים (טבילה קצרה ומהירה) ומסדרים שכבה בתבנית. מעל יוצקים מחצית מהקרם ומשטחים בצורה אחידה. טובלים בקפה את הבישקוטים שנותרו ומסדרים שכבה מעל הקרם. יוצקים את הקרם שנותר מעל הבישקוטים. עוטפים בנייר כסף או ניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 6 שעות (עדיף להכין יום לפני).

-כמה שעות לפני ההגשה מקשטים את החלק העליון בתותים פרוסים.

מוקדש לכלהעוקביםהיקריםשלי
5
139


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה