מתכון ציפס לכבוד יום הציפס
|
13/07/2022 |
והנה המתכון: מצרכים (2-3 מנות):
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לעיגולים דקים
4 כפות שמן זית או קנולה
מלח לפי הטעם
*תבלין כמון לפיזור מעל (לא חובה)
אופן הכנה:
-פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים ומייבשים עם נייר מגבת או מגבת נקיה.
-מתבלים בשמן ובמלח ומניחים על נייר האפיה (לא מומלץ להניח אחד על השני).
-מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות במשך 30-35 דקות, עד שהם נעשים זהובים ופריכים.
הפעל טיימר (30 דק’) *כשהצ’יפס מוכן, רצוי לפזר מעל תבלין כמון. שבוע טוב
|
|
מוקדש
לכולם | |
|
|