גלידת שוקו וניל
|
17/07/2022 |
רכיבים גלידת וניל
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ”ל)
שליש כוס (80 מ”ל) חלב מרוכז ממותק
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
גלידת שוקו
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ”ל)
שליש כוס (80 מ”ל) חלב מרוכז ממותק
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
2 כפות שטוחות אבקת קקאו
אופן ההכנה טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את מיכל השמנת המתוקה ואת החלב המרוכז למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה.
גלידת וניל
-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כדקה.
-מוסיפים חלב מרוכז ואינסטנט פודינג וממשיכים להקציף במשך 3-4 דקות עד לקבלת קרם רך אך יציב.
-מכניסים את הקערה למקפיא עד להכנת גלידה השוקו.
גלידת שוקו
-מקציפים את השמנת המתוקה במשך כדקה.
-מוסיפים חלב מרוכז, אינסטנט פודינג וקקאו וממשיכים להקציף במשך 3-4 דקות עד לקבלת קרם רך אך יציב.
-מעבירים את שני סוגי הגלידות לכלי מפלסטיק או לתבנית מלבנית קטנה. אפשר לשים את הגלידות זו לצד זו או אחת מעל השניה.
-מכסים ומכניסים למקפיא לפחות 5-6 שעות לפני ההגשה.
טיפים והערות *אם הגלידה היתה הרבה זמן במקפיא כדאי להוציא אותה לטמפרטורת החדר למספר דקות על מנת שתתרכך.
|
|
מוקדש
לכל המיקמקים ,^_^ | |
|
|