עוגת בראוניז
|
06/06/2024 |
רכיבים תבנית אינגליש קייק
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות (לפרווה- ראו הערה למטה)
2 ביצים
רבע כוס (50 ג’) סוכר
קמצוץ מלח
חצי כפית תמצית וניל
שליש כוס (45 ג’) קמח לבן
תוספות שאוהבים: אגוזי מלך קצוצים (עד רבע כוס), פירורים גסים של ביסקוויטים/עוגיות (עד רבע כוס), 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, רבע כוס שוקולד צ’יפס.
*אבקת סוכר לפיזור מעל
אופן ההכנה -מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
-ממיסים את קוביות השוקולד עם החמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.
-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד, קמצוץ מלח ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים עד לתערובת אחידה (מתקבלת תערובת קצת סמיכה).
-מוסיפים את התוספות שאוהבים ומערבבים קלות.
-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.
-מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר. חותכים לקוביות ומפזרים אבקת סוכר.
טיפים והערות *לגרסה פרווה אפשר להמיר את החמאה ברבע כוס שמן (למרות שעם חמאה זה יותר טעים).
|
|
מוקדש
ל, כל המיקמקים ,שרעביםולצוותמיקמקהיקרולכלמישעוקבאחריי | |
|
|