סדרת הבישולים עם ליה76547 1#
|
03/01/2021 |
היי חברים, כאן ליה76547 והיום אני נותנת לכם מתכון מושלםםם לפאי שוקולד צ'יפס, אז לפני שנתחיל אני רוצה לומר, מי אוהב עוגיות שוקולד צ'יפס? עם אתם כן אז זאת העוגה המושלמת בשבילכם, היא מתאימה לסוף השבוע לאמצע השבוע ולכל דבר שתרצו! אז יאלה בואו נתחיל: ---------------------------- עוגת שוקולד צ'יפס ---------------------------- מרכיבים:
170 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר חום
1 ביצה + 1 חלמון
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות גדושות קורנפלור
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 וחצי כוסות שוקולד צ'יפס
הכנה:
1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות בעזרת מבוגר.
2. במיקסר עם וו הגיטרה, מקציפים את החמאה במהירות בינונית למשך כדקה עד שחלקה וקרמית (אפשר להעזר בהורים)
3. מוסיפים לחמאה את הסוכר החום וממשיכים להקציף באותה מהירות לדקה נוספת.
4. מוסיפים את הביצה, החלמון ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד שנוצרת תערובת אחידה.
*אל תשכחו לעצור באמצע הערבול ולנקות את צידי קערת המיקסר עם לקקן, כך שכל החומרים יתאחדו כמו שצריך.
5. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קורנפלור, סודה לשתייה ומלח.
6. בעוד המיקסר פועל על מהירות איטית, מוסיפים את תערובת הקמח עד שמתקבל בצק אחיד ודחוס.
7. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עוד כ-5 שניות רק עד שמתערבבים ומתפזרים בתוך הבצק.
8. מעבירים את התערובת לתבנית פאי משומנת, מהדקים/מיישרים בעזרת לקקן (או האצבעות) ואופים כ-20 דקות עד שהפאי מוזהב ושחום
המלצה: הכי טעים להגיש חם עם גלידת וניל
זה הכל! ממליצה לכם מאוד להכין, זה טעים רצח!!!! רק היום אכלתי! ------------------------------- עם אתם אוהבים סוגי פוסטים כאלו תכתבו לי בתגובות ואני יעשה עוד ------------------------------- מי שמכין יכול לכתוב לי בתגובות/ במיקטוק איך יצא לו ______________ אז זהו להיום, אני מאוד אשמח להיות בתמונת היום, אוהבת ליה76547
|
|