פינה חדשה-מבשלים עם לילה
|
28/01/2021 |
היי פיצות הפינה שתכננתי לכם לחצי שנה בקהילה לא הלכה כל כך טוב... ובגלל זה יהיה לכם פינה חדשה. כמעט כל יום חמישי אני יעלה לכם מתכון שאותו תוכלו להכין ביום שישי או שבת. הפעם זה יהיה פיצה! אני ממש אוהבת לאכול פיצה בערב ולפעמים נשאר לארוחת בוקר. לפני הכל מכינים תנור ל180 מעלות אז הנה מה שצריך לבצק. 30 גרם שמרים 2 וחצי כוסות קמח כפית מלח כפית סוכר 2 כפות שמן כוס מים פושרים
איך מכינים מערבבים כוס מים עם 30 גרם שמרים ומחכים חמש דקות. (אם אתם משתמשים בשמירת מערבבים עם החומרים היבשים ורק אז שמים מים) שמים בקערה- קמח,מלח,סוכר,שמן והשמרים והמים ומערבבים. מניחים לשעה מכסה כדי שיתפח. זה רוטב למי שרוצה להכין בבית אבל אפשר גם לקנות. מה שצריך לרוטב זה 2 קופסאות רסק עגבניות (קטנות) בצל,שום, 3 כפות שמן כפית מלח כפית סוכר פלפל שחור
איך מכינים מטגנים בצל ושום ומוסיפים את רסק העגבניות עם מים. ומתבלים לאחר שהבצק תפח מרדדים אותו בתבניות, שמים רוטב גבינה ותוספות לבחירתכם. ( שימו לב את הרוטב להכין בהשגחת מבוגר) מכניסים את הפיצה לתנור ל10-15 דקות. ובתיאבון. |
|