מנסה מתכונים
|
02/02/2021 |
היוש פרחים אז הנה המתכון אני הכנתי יצא לי טעים מקווה שגם לכם יצא מצרכים למתכון (20 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה) הבצק קמח לבן - אריזת נייר (1000 גרם), מנופה. שמרים יבשים - 2 כפות - סה"כ (22 גרם) מרגרינה בטעם חמאה - 50 גרם, רכה. סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (200 גרם) סוכר - 130 גרם, כוס חד פעמית לשתייה קרה. מלח - כפית שטוחה ארק - כף (10 מ"ל) שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל) ביצה - 2 Large מים - 2¾ כוסות - סה"כ (660 מ"ל), 2.5-3 כוסות (פושרים). הציפוי שוקולד מריר - 150 גרם שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל) סוכריות צבעוניות לקישוט - 5 כפות - סה"כ (60 גרם) סוכר - 100 גרם, כוס חד פעמית. 20 מנות/יחידות: תלוי בגודל הדונאטס. אופן הכנת המתכון 1. לשים היטב את מצרכי הבצק, מכסים בניילון ומתפיחים כ- 50 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 2. לשים שוב במשך כדקה ומתפיחים במשך כ- 15 דקות נוספות. 3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ויוצרים עיגולים (בכדי ליצור דונאטס קורצים עיגולים ועיגול קטן נוסף באמצע, בכדי ליצור סופגניות לוקחים חתיכת בצק, מגלגלים לכדור ומניחים על נייר אפייה גזור לריבוע בגודל הסופגניה). 4. מתפיחים את הדונאטס במשך כ- 20 דקות. 5. מחממים שמן עמוק (לא רותח) ומתחילים לטגן עם נייר האפייה. 6. לאחר כ- 2-3 שניות שולפים את נייר האפייה החוצה. 7. יוצקים לקערה סוכר וטובלים בו את הדונאטס המוכנים. 8. מכינים את ציפוי השוקולד: מחממים במיקרוגל (בזמנים קצרים) את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים. 9. טובלים צד אחד של הדואנטס ומפזרים סוכריות לקישוט (או ציפוי של סוכר - ציפוי השוקולד לא מספיק לכל יחידות הדונאטס). -בתאבון- :))
|
|
מוקדש
ל אמציה564הקטור219 | |
|
|