היי ממושים היום הבאתי לכם את המדריך להכנת גלידה ביתית!!! בהצלחה!!!
מתכון לגלידה חלבית גלידת וניל חומרים: 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) קרה מאוד שליש כוס חלב ממותק מרוכז (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק) כף גדושה אינסטנט פודינג וניל תוספות לפי הטעם: שוקולד צ'יפס, עוגיות חתוכות גס, חתיכות מקופלת, פקאן מסוכר ועוד. אופן הכנה: -מתחילים מהקצפת השמנת במיקסר ידני במשך כ-2 דקות. מוסיפים את החלב המרוכז ופודינג וניל וממשיכים להקציף כ-3 דקות עד לקבלת קרם יציב ומעט רך. מוסיפים את התוספות שאוהבים ומערבבים עם כף. -מעבירים לקופסה אטומה ומקפיאים ל-3 שעות לפחות לפני ההגשה. *אם הגלידה היתה הרבה זמן במקפיא כדאי להוציא אותה לטמפרטורת החדר למספר דקות על מנת שתתרכך. מדוע מומלץ להשתמש בחלב מרוכז? החלב הממותק הוא זה שמעניק לגלידה את המרקם. למי שלא מכיר זהו חלב משומר סמיך וממותק, בדר"כ ארוז בקופסת שימורים וניתן למצוא אותו בכל רשתות המזון (סופרים). זהו בתאבון!!♥️