לתחרות של תiכית!!!
|
11/05/2021 |
פררו רושה: זמן עבודה שעה זמן הכנה שלוש שעות רמת קושי בינוני כשרות כשר חלבי המצרכים : 250 גרם ביסקוויטים 100 גרם ופלים 6 כפות ממרח נוגט (אם אין - גם נוטלה תעשה את העבודה) 150 מ"ל שמנת מתוקה 100 גרם אגוזי לוז קלויים לציפוי: 200 גרם שוקולד חלב 30 גרם חמאת קקאו (אפשר להמיר בשמן קוקוס) 60 גרם ברס (שברי אגוזי לוז מקורמלים) אופן ההכנה: 1 טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
2 מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז, ומעבירים להקפאה לשעתיים. 3 ציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרו. מוסיפים את הברס ומערבבים.
4 נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה. עוטפים בעטיפות זהב או מגישים ככה. אז תעשו: ✅לייקים ✅עוקבים ✅ותגובות,שאהבתם! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
|
|
מוקדש
לכולם! | |
|
|