קהילה - ציורים וצילומים
מעלות123
241
557

והמדינה שנבחרה- איטליה!!!!! 09/02/2025

היי חברים!
מה קורה?
ממצב?
אז מי שראה את היצירה הקודמת שלי בטח זוכר שהייתה שם הצבעה - איזה מדינה הייתם מעדיפים? והיו ארבע אפשריות:
יפן.
צרפת.
איטליה.
ספרד.

וספרתי כמה הצביעו לכל מדינה ויצא לנו ככה!:
יפן - 3 הצבעות
צרפת - הצבעה אחת
איטליה - 6 הצבעות!!
ספרד - 2 הצבעות!!!
אז איטליה ניצחהההה
בואו קחו מתכון מטורף למדינה המנצחת שלנו!
ומי שיכין את המתכון ויכתוב בתגובות שהוא הכין יכול לקבל משהו מיוחד!
אז הנה המתכון:
*יוצאות בערך 16- 18 פיצות אישיות*
מצרכים:

500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)

כף (10 גרם) שמרים יבשים

(מי שאין לו בבית שמרים אז יכול לשים פשוט במקום קמח רגיל קמח שמרים ויוצא בדיוק אותו דבר!*)

2 כפות (25 גרם) סוכר

2 כוסות (480 מ”ל) מים חמימים

רבע כוס (60 מ”ל) שמן

כפית גדושה מלח ( לא יותר מכפית!)

רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים/ תוספות שאוהבים.

אופן ההכנה!:

-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).

-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.

-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות.

לאחר כ12 דקות -מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.

-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.
ומוכן!!! מי שהכין כל הכבוד לו! ויכול לקבל עיצוב מנהל ממני! בלי נדר בעזרת השם!

שימו לב שאם אתם כבר שמתם תוספות ורוטב פיצה לפני ששמתם בתנור הכל בסדר! פשוט זה יצא בטעם טיפה שונה מהרגיל.

ועכשיוווו!
רוצים שאני אמשיך אם הדבר הזה של " טועמים עולם"?!?! אני מקווה שאתם רוצים כי אני לא מתכוון לעצור!

אז יאללה בהצלחה בלהכין את הפיצה
ובתיאבון!

להחזרה בבריאות" אליה כהן בן סיגלית ביחד עם כל החטופים והחטופות השבויים והנעדרים!
אמן..
מי שקרא עד לכאן שיכתוב בתגובות #פיצהאיטלקיתאישית!

מוקדש ל מנדלי770, תהלבנישתי, סבבוש38, פרפרית425
7
20
99


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
20/02/2025   21:10 בונדי3899 20
וואו!! אהבתי!
09/02/2025   21:55 yamu120 19
יאמייי
נשמע יממ
09/02/2025   20:19 מעלות123 18
וואו!!! כולכם אלופיםםם!!! ובעיקר מי שהכין!!!
מי שהכין שיכתוב עכשיו בתגובות #הכנתיפיצהאישית!
09/02/2025   18:46 1042שוקו 17
הלכתי להכיןן
שאני יגמור אני יחזור לומר איך יצא (:
09/02/2025   17:06 קהילהWשלי 16
יצא טעים
09/02/2025   16:47 פנדה5185 15
אמאא נשמע שלמות אני אולי הכין
אפשר פעם הבאה יפן? כאילו סושי
09/02/2025   16:34 זואי14310 14
מתכון נדירר
09/02/2025   16:17 IIעומרIl 13
חח באתי להכין אבל אז נזכרתי שאין לי מצרכים סלאש כוח
אז אולי מחר;)
09/02/2025   15:49 וטחינה1234 12
ימאי!
הלך להכין!!
במקום הבא שהייתי רוצה זה ספרד
09/02/2025   15:37 מעלות123 11
IIעומרIl, לפי התגובות שלך לא הבנתי? הכנת את זה או לא? :)
09/02/2025   15:36 מעלות123 10
יואו מושללמים!!!!!
תודה לעוקבים שלי✨✨✨
מי הכין?! תעלו לקהילה אם הכנתם ותקדישו לי ואני אגיב ואכין לכם הפתעה !!
09/02/2025   15:20 קהילהWשלי  9
יאי מגניב❤️
אני אלך להכיןןן:)
09/02/2025   15:04 יוסי3245  8
מגניבב
חבל שלא ספרד:((
נשמע טובב
09/02/2025   14:59 תמר0979  7
וואו וואו וואו!
אולי אנסההה
09/02/2025   14:46 2שתים1  6
יאא מגניבבבבב
אנסההה
09/02/2025   14:36 קטרה5915  5
יאמממ זה נשמע מטורף
09/02/2025   14:18 IIעומרIl  4
#פיצהאיטלקיתמשפחתית
09/02/2025   14:13 IIעומרIl  3
וגם המיק-עוקב:)
09/02/2025   14:12 IIעומרIl  2
המיק-לייק הכי טעים שעשיתי!
09/02/2025   14:12 IIעומרIl  1
123 מעלות או 190 מעלות? חיחיח
רצתי להכיןןןןןן