קהילה - יצירות למיקמקון
Bluebeerry
25
61

רוגעלך שוקולד 07/12/2022

מצרכים:

900 גרם בצק שמרים קנוי מופשר(אפשר גם להכין בעצמכם את הבצק)

ממרח שוקולד חלבי/פרווה

*ביצה טרופה לציפוי

אופן הכנה:

-פורשים את בצק השמרים על משטח עבודה וחותכים לשני חלקים שווים.

-מניחים בצק אחד על נייר אפיה ומרדדים מעט עם מערוך לריבוע.

-מורחים ממרח שוקולד באופן שווה על כל החלק העליון של הבצק (4-5 כפות ממרח).

-מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים. מרדדים קלות בעזרת מערוך.

-חותכים למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לדק, לצורה של רוגעלך. מניחים על נייר אפיה.

-חוזרים על הפעולה עם החצי הנוסף של הבצק.

-מכסים את הרוגעלכים במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעה וחצי.

-מברישים את הרוגלעכים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.

מוקדש ל רוציםעודמתכוניםמגניבים???
14
8
240


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
04/02/2024   20:05 יוכ2468  8
את אלופה ברמותת באלייי
28/10/2023   10:54 לני12466  7
ואוווו את באמת אלופה ברמות נראה מדהיםםםם
12/01/2023   16:59 2שתים1  6
הכנתי וזה הדבר הכי טעים אבל סליחה על הספוילר חיח
29/12/2022   17:03 וניללל2  5
יאוו נשמע טעיםם
26/12/2022   01:03 הדסס3  4
אומייגאדד מה זה הדבר המושלם הזהה??
17/12/2022   19:00 אביגיל0606  3
אימלהה
זה נראה טעים רצחח:))
אולי אני יכין תודה על המתכוןן❤️❤️
17/12/2022   18:51 פנטזיה31  2
זה נראה ממש טובבב❤️
08/12/2022   14:21 ליבילי60  1
ואוו נראה טעיםםם!!
כל הכבודד;)