קהילה - יצירות למיקמקון
Bluebeerry
25
61

עוגת בראוניז 06/06/2024

רכיבים
תבנית אינגליש קייק

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה חתוכה לקוביות (לפרווה- ראו הערה למטה)

2 ביצים

רבע כוס (50 ג’) סוכר

קמצוץ מלח

חצי כפית תמצית וניל

שליש כוס (45 ג’) קמח לבן

תוספות שאוהבים: אגוזי מלך קצוצים (עד רבע כוס), פירורים גסים של ביסקוויטים/עוגיות (עד רבע כוס), 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, רבע כוס שוקולד צ’יפס.

*אבקת סוכר לפיזור מעל

אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.

-ממיסים את קוביות השוקולד עם החמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד, קמצוץ מלח ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים עד לתערובת אחידה (מתקבלת תערובת קצת סמיכה).

-מוסיפים את התוספות שאוהבים ומערבבים קלות.

-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.

-מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר. חותכים לקוביות ומפזרים אבקת סוכר.

טיפים והערות
*לגרסה פרווה אפשר להמיר את החמאה ברבע כוס שמן (למרות שעם חמאה זה יותר טעים).

מוקדש ל, כל המיקמקים ,שרעביםולצוותמיקמקהיקרולכלמישעוקבאחריי
2
2
89


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
06/06/2024   15:46 בוקישה6  2
מגניב!
06/06/2024   12:28 2שתים1  1
מגניבב