היי לכולם! שמי רפיקטל.. ואני עושה כתבה למיקמקון! שם הכתבה: מתכון לעוגת ביסקוויטים. הכתבה שלי: מתכון לעוגת ביסקוויטים פשוטה ונוסטלגית כמו של פעם - שכבות ביסקוויטים עם שכבות קרם גבינה עשיר. עוגה מצוינת, קלה להכנה וללא אפייה כלל! מצרכים: שרוול ביסקוויטים רגילים או חומים (פתיבר או כל מותג אחר) כוס נס קפה מוכן בלי חלב 2 שמנת מתוקה 3 כפות סוכר כוס חלב 1 סוכר וניל 1 אינסטנט פודינג וניל 1 גביע גבינה לבנה 3 חטיפי מקופלת / כל שוקולד אחר (אופציה) הוראות הכנה: שכבה ראשונה: מרטיבים את הביסקוויטים אחד אחד בכוס נס קפה ומסדרים בשכבה בתבנית. מכינים את מילוי הגבינה: מקציפים יחדיו 2 שמנת מתוקה עם סוכר, חלב, סוכר וניל ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב. מורידים את המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל במשך 2 דקות. שכבה שנייה: משטחים על גבי הביסקוויטים חצי מכמות הקרם. שכבה שלישית: עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה. שכבה רביעית: משטחים את החצי השני של קרם הגבינה שנותר על גבי הביסקוויטים. שכבה חמישית: מגרדים על גבי העוגה חטיפי מקופלת, או כל שוקולד אחר באופן שווה (אופציה). שומרים את העוגה במקרר עד להגשה. *כמה טיפים לעוגה מנצחת: לילדים: להתאמת העוגה לילדים, או אם לא אוהבים נס קפה, ניתן לטבול את הביסקוויטים בחלב. הביסקוויטים: אין לטבול את הביסקוויטים זמן רב מידי בכדי שלא יתרככו יתר על המידה. אחסון: כדאי לשמור את העוגה במשך לילה במקרר לקבלת עוגה יציבה. לשדרוג: ניתן להוסיף לבלילת הקרם טיפת תמצית וניל. בתאבון!