קהילה - סיפורים ושירים
רפיקטל
8
20

כתבה למיקמקון 01/10/2021

שלום לכולם! שמי רפיקטל...
ואני עושה כתבה למיקמקון! שם הכתבה: מתכון לעוגיות שוקולד בראוניז.
הכתבה שלי:
אם אתם אוהבים שוקולד ואגוזים – העוגיות הבאות מושלמות לכם! עוגיות שוקולד רכות במרקם פאדג' נמס בפה, משובצות בשוקולד מריר ובאגוזים פריכים. אלה עוגיות שוקולד ללא גלוטן כל כך קלות להכנה, נמסות בפה ופשוט מושלמות לכל אירוע.
מצרכים לעוגיות:
200 גרם שוקולד מריר עלית
40 גרם חמאה (או מרגרינה)
2 ביצים L בטמפרטורת החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
קורט מלח
35 גרם (1/4 כוס) קורנפלור (או קמח)
קורט אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר עלית, קצוץ גס
100 גרם אגוזים קצוצים גס
הוראות הכנה:
1.מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
2.שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. 3.מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.
בקערת מיקסר מקציפים ביצים, סוכר ומלח במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת אחידה, בהירה ותפוחה מאוד.
4.מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לביצים המוקצפות ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
5.מוסיפים קורנפלור, אבקת אפייה, שוקולד קצוץ ואגוזים וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
6.בעזרת 2 כפיות יוצקים תלוליות מהתערובת על גבי נייר האפייה. חשוב להקפיד על יצירת מרווח של כ-2-3 ס"מ בין עוגיה לעוגיה, משום שהן תופחות מאוד במהלך האפייה.
7.אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתפשטות מעט, נסדקות ומתייצבות בשוליים, אך עדיין רכות מאוד במרכז.
8.מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה.
בתאבון!

מוקדש לכולם!
43


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה