קהילה - יצירות אחרות
בוסי676
87
80

שיעור בישול 20/01/2021

היוש חברים !
מה קורה ?
אז שלשום אני הכנתי לי ולמשפחה שלי שקשוקה ממש טעימה ! . שהיא ממש חמה וטובה לחורף !.
אני רציתי להעלות את המתכון הסודי והטעים שלי אתמול אבל לא הספקתי .
אז אתם מוכנים להכין את השקשוקה הטעימה ביותר שאכלתם ?
לפני שנתחיל , תבקשו מאדם מבוג שאהיה איתכם בזמן שאתם מבשלים , עם אתם לא אוהבים את אחד המצרכים או שאן לכם אותו בבית אתם לא חייבים לשים אותו .עם יש משהו שאתם לא יודעים איך הוא נראה , הכנתי מצגת שבה יש את כל המצרכים ואיך הם נראים. אז בואו נתחיל

מצרכים :
1 בצל סגול חתוך
2 שיני שום קטוש ( אלו שמגיעים באריזה וששמים במקפיא )
3. ביצים ( כמה שאתם רוצים )
4. רוטב עגבניות מקופסת שימורים ( אפשר גם לחתוך עגהניות רגילות , אבל אני אוהבת מקופסת שימורים )
5. שמן זית
5. אורגנו
6. פפריקה מתוקה ( למי שממש אוהב חריף שיסים פפריקה חריפה )
7. פלפל שחור
8. רסק עגבניות של שופרסל ( קטן )
הוראות הכנה :
1. קוצצים את הבצל הסגול
2. כשמסיימים לקצוץ לוקחים מחבת , שמים על הכירים ומדליקים אש
3. שמים שמן זית
4. שמים את הבצל החתוך ומערבבים
5. כשהבצל נראה זהוב , שמים את הרוטב עגבניות והרסק עגבניות
6. שמים שום קטוש , מרסקים אותו ומערבבים
7. שמים קצת פלפל שחור ומערבבים
8. שמים אורגנו ( לפי העין , כל אחד והטעם שלו ) ומערבבים
9. שמים פפריקה מתוקה / חריפה ממש ממש טיפה ומערבבים
10 . כשהרוטב מבעבע שמים את הביצים .
11 . כשהביצים נראות כמו ביצת עין , סוגרים את האש , ומתחילים לאכול .

מקווה שאהבתם , אני כבר מחכה לשיעור בישול הבא , יש לי כבר רעיון מה נכין . ותספרו לי עם אהבתם !

אנא המתן מצגת בטעינה..


1
1
18


  הוספת תגובה
שם מיקמק
תגובה
 
 
21/01/2021   09:37 לירוןמלפפו  1
הכנתי את מתכון הוא היה ממש ממש טעים!!!!!!!